ЕКОПОР СО ВАС ОД 2015 год.

Дејноста на фабриката е производство на Стиропор (ЕПС).

ЕКОПОР

 

Дејноста на фабриката е производство на Стиропор (ЕПС).Во првите години од своето работење,целокупните приходи се реинвестирани во развој на фабриката,во подобрување и опремување.Бројот на вработени во ЕКОПОР ,постепено се зголемува поради обемот на активности како и постојаното тежнеење за повисок квалитет на услугите.

Располагаме со шест врсти на ЕПС (Стиропор)

ЕПС 50

(10кг)

ЕПС 70

(15кг)

ЕПС Ф

(17кг)

ЕПС 100

(20кг)

ЕПС 150

(25кг)

ЕПС 200

(30кг)

ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ

Монти,каналици

со специфични димензии кој што зависат од побарувањата на потрошувачот.Поради нашата желба за производство на повеќе производи од стиропор и внесување на новитети од побарувањето на пазарот се залагаме и за изработка на ПАНЕЛ ДЕКОРАТИВЕН.

Графитен стиропор

кој што е со подобрена топлинска изолација и тој многу поретко се користи во градежништвото. Димензиите на таблите се 100cm X 50cm. а може да биде и 200cmХ100сm.,во зависност од побарувањата на крајниот потрошувач.

КОНТАКТ

Дизајнирано и овозможено од 4web.mk